Man Bambu
Bambu, T-shirt O-ringad, Marinblå -Dovre
Bambu, T-shirt O-ringad, Marinblå -Dovre
Bambu, T-shirt O-ringad, Marinblå -Dovre

Bambu, T-shirt O-ringad, Marinblå

Dovre
299,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Med Dovres T-shirt o-neck i marinblått får du inte bara ett kvalitetsplagg, utan också ett medvetet och miljövänligt tillskott till din garderob. T-shirten är tillverkad av en blandning av 65% bambuviskos, 30% ekologisk bomull och 5% elastan, vilket garanterar en mjuk och bekväm passform samtidigt som hållbarhetsaspekter har beaktats i produktionen. Denna materialblandning gör också T-shirten luftig och temperaturreglerande, så du kan känna dig bekväm hela dagen. Den vackra marinblåa färgen ger en klassisk och tidlös look som kan stylas för alla tillfällen. Ge din garderob en grön touch med Dovres T-shirt o-neck och njut av den perfekta kombinationen av kvalitet, komfort och miljövänlighet. Beställ den idag och bidra till en mer hållbar framtid för både dig själv och planeten.

MPN: 41-11679-2-49

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull (Ekologisk), 5% Elastan

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke