Resteröds bambu

Alla kläder från Resteröds bambu är av den bästa och mjukaste kvaliteten du kan föreställa dig. Resteröds bambu är självklart FSC®-certifierad, precis som all annan bambu hos NorthOrganic. Det betyder att bambukläderna från Resteröds är ansvarsfullt producerade under goda förhållanden och med syftet att vara så hållbara som möjligt.

Resteröds bambuunderkläder och kläder är verkligen läckra. Inte bara på grund av mjukheten och kvaliteten, utan också på grund av designen och uttrycket. Kläderna utstrålar både stil och vardaglig elegans. Och underkläderna är klassiskt snygga och välbekanta samtidigt som de är otroligt attraktiva.

Resteröds bambu
Inga produkter hittades
Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308) Denna bomullsprodukt är GOTS-certiferad (Ecocert - 210366) Hållbar Hållbar Hållbar
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Kampanjrabatt {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} SEK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} SEK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} SEK

Resteröds bambustrumpor

Du hittar Resteröds bambustrumpor i både svart och vitt, samt i beige. Du hittar både vanliga strumpor som når upp till vaderna, och även de kortare strumporna. Vi har korta Resteröds bambusockor i svart och vitt, samt de allra kortaste "no-show"-strumporna i bambu i samma två klassiska färger. Slutligen har vi också läckra retrostrumpor i bambu från Resteröds. Dessa är helt klassiska vita tennisstrumpor med ett par ränder runt den nedre delen av vaden.

 

Resteröds bambukläder

Du kan hitta din nästa huvtröja i härlig bambukvalitet från Resteröds. Resteröds bambu-huvtröjor är enfärgade, klassiska tröjor som finns i flera olika färger. Och när vi ändå håller på med sweat från Resteröds, kan du också hitta sweatshirts, sweatbyxor och sweatshorts. På samma sätt som huvtröjan är även dessa enfärgade och finns i olika färger. Du kan också skaffa en härlig långärmad T-shirt i mjuk bambu från Resteröds, som är lite lättare i kvaliteten än sweatshirts brukar vara.

 

Resteröds bambuunderkläder

I Resteröds bambuunderkläder hittar du självklart de härligaste boxershortsarna. Inte bara är de otroligt mjuka, utan den breda elastiska kanten ger också en snygg profil och en mycket fin passform. Våra bambu-boxershorts från Resteröds är enfärgade, men finns i många härliga färger. Du kan köpa boxershorts i bambu i praktiska multipack med 3, 5, 7 och ända upp till 10-pack och spara pengar.

Självklart har vi också härliga briefs i bambu från Resteröds, som har samma elastiska kant men inga ben - och återigen samma mjuka kvalitet. Dessa kan du köpa i praktiska 3-pack.

Utöver det har vi också undertröjor i bambu och T-shirts i bambu från Resteröds. Med dessa kan du få ett mjukt innersta lager på överkroppen i en fantastisk kvalitet. Köp dem i praktiska 2-pack.

Slutligen har vi också long johns i den mjuka bambun från Resteröds. De är mjuka och praktiska