Farfarströjor

En farfarströja är en term som vi använder till långärmade t-shirtar med knappar från halsen och ner. På North Organic kan du köpa några olika bas färger av våra farfarströjor.

En klassisk modell i ekologisk bomull som finns i både svart och i vitt kommer ifrån Resteröds. Hos NorthOrganic har vi även farfarströja från norska Dovre och danska JBS. Materialet i dessa härliga klassiska farfarströja är 100 % ekologisk bomull.

Farfarströjan med långa ärmar kännetecknas av knappöppningen - även känd som knappstängning. Ursprungligen var tröjan faktiskt bara vit med knappöppning, men sedan har den spridit sig till att inkludera svart - och därefter flera enkla färger, som grön, marinblå och grå.

Farfarströjor
Inga produkter hittades
Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308) Denna bomullsprodukt är GOTS-certiferad (Ecocert - 210366) Hållbar Hållbar Hållbar
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Kampanjrabatt {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} SEK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} SEK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} SEK

Vilka fördelar har farfarströjan?

Farfarströjan är för det första luftigare runt halsen på grund av den runda öppningen för knapparna.

För det andra ger farfarströjan mer flexibilitet än andra långärmade t-shirts. Den har knappöppningen, vilket ger möjlighet att knäppa upp önskat antal knappar för mer luft under varmare perioder - eller bara för en mer öppen look.

Den tredje fördelen är att vi på NorthOrganic bara säljer kläder som är ansvarsfullt producerade. Därför är alla våra farfarströjan naturligtvis tillverkade av 100 % ekologisk bomull.

En fjärde fördel är att det är en tidlös klassiker. Farfarströjan har faktiskt många år på nacken, men förutom den återupplivning den har upplevt de senaste åren är den ett go-to-val för många vuxna män som inte kompromissar med kvalitet och klassisk stil.

Om du har blivit intresserad av långärmade undertröjor i allmänhet kan du utforska vårt utbud av dessa, som naturligtvis även inkluderar de grandad t-shirts du ser här.