Vem är JBS of Denmark?

Vem är JBS of Denmark?

Premiumprodukter & ultimat komfort. Minimalistisk design på miljövänliga och hållbara basvaror. JBS of Denmark skämmer bort dig med den absolut bästa kvaliteten.

Hållbara textilier

Unika hållbara material

JBS of Denmark erbjuder lyxiga underkläder och loungewear för både män och kvinnor.

JBS of Denmark är utformad för att sätta nya standarder med de absolut bästa materialen och den absolut bästa tillverkningen. Bomullen och ullen som används är ekologisk, polyestern är tillverkad av återvunna plastflaskor och bambun odlas utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Hållbarhet är en grundläggande del av JBS Danmarks DNA, och allt tillverkas med omsorg.

JBS of Denmark leker med olika materialkompositioner och lyckas skapa unika produkter när det gäller komfort och hållbarhet. I stället för produkter av ren ull erbjuder JBS i Danmark underkläder av ull, silke och bambu i en underbar kombination.

Inspirerad av den danska livsstilen

Kollektionen är inspirerad av minimalismen i nordisk design och arkitektur. Den är ren och stram och bygger på grundläggande färger. Till och med den lilla ikonen i logotypen har ett minimalt uttryck. Vid första anblicken ser det ut som en liten gubbe, men när man vänder på logotypen ser man bokstäverna "DK", vilket understryker att varumärket är baserat på Danmark och den danska livsstilen.

JBS of DEenmark logga
JBS of Denmark etikett

Kläder utan distraktion

Den engelska tidningen The Telegraph har försökt definiera vad det danska begreppet "hygge" egentligen betyder. De har definierat det som "frånvaron av distraktioner", och det är precis vad JBS of Denmark gör med sina kollektioner. Allt som kan vara irriterande tas bort. Etiketterna i underkläderna är till exempel antingen tryckta eller limmade, så du slipper uppleva en sydd etikett som irreterar mot huden.

Inställning

JBS of Denmark bygger på en attityd och inställning, en inställning till hållbarhet som vi tycker att alla bör ha. Den attityden syns i kläderna vi tillverkar, bokstavligt talat. Inte på utsidan men på insidan av alla kläderna finns ett manifest tryckt som en vänlig påminnelse varje gång du klär på dig. Det är inte utsidan som räknas, utan insidan.

JBS of Denmark manifest