JBS

Vem är JBS?

JBS är Danmarks största underklädesmärke för män. Märket grundades 1939 och har levererat miljontals kalsonger och undertröjor till män som ofta har hittat en favoritstil och förblivit lojala kunder år efter år.

Under många år har JBS lyckats ha en mycket bred målgrupp med både klassiska produkter för vuxna män och produkter med yngre skärning för den yngre mannen.

JBS har alltid varit känt för sin höga kvalitet och konsekventa passform. Det sägs vara mer sannolikt att du ändrar form än att dina JBS-kalsonger ändrar form.

Klassiskt vitt linne

Den klassiska vita undertröjan

En av de mest ikoniska produkterna från JBS är den klassiska vita undertröjan i 100 % bomull utan sidosömmar.

En produkt som kan tvättas om och om och som fortfarande håller sin passform tvätt efter tvätt, år efter år. Under årens lopp har mer än 5 miljoner exemplar av denna modell sålts enbart i Danmark. Det är en absolut originell klassiker som fortfarande tillverkas i JBS egen fabrik i Europa.

Du hittar den här på NorthOrganic i en version tillverkad i 100 % ekologisk bomull.

Innovation och hållbarhet

JBS är mycket mer än klassiska produkter och en tradition utan står också för innovation och hållbarhet. År 2020 blev JBS det första varumärket i världen som erbjöd en serie underkläder tillverkade av FSC-certifierad bambu. Bambuunderkläderna blev den mest banbrytande produkten för JBS på flera årtionden. JBS testade mer än 30 fibersammansättningar och -blandningar för att uppnå bästa resultat till en produkt som är miljömedveten, hållbar och extremt mjuk.

För närvarande ökar efterfrågan på JBS bambuunderkläder betydligt i Skandinavien, Tyskland, Nederländerna, Schweiz och flera andra europeiska länder, så det kanske är väert att testa.

Ekologisk bambu