Man Bambu
Bambu, T-shirt O-ringning, Grå -Resteröds
Bambu, T-shirt O-ringning, Grå -Resteröds
Bambu, T-shirt O-ringning, Grå -Resteröds

Bambu, T-shirt O-ringning, Grå

Resteröds
299,00 SEK
Volymrabatt Köp 2 stycken eller fler och få 20% rabatt - Blanda med flera färger och stilar

Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308)
FSC®
Säkerställer både en ansvarsfull skogsförvaltning och skydd av vilda djur och växter. Den garanterar också utbildning och anständiga löner för människor som arbetar i skogarna.
Läs mer om produktens egenskaper

Denna Tee med o-hals från Resteröds är ett måste för varje man som uppskattar autenticitet och kvalitet i sitt klädval. Den gråa designen passar perfekt in i varje garderob och kan stylas både till vardags och festliga tillfällen. Med en materialkomposition bestående av 65% bambuviskos, 30% bomull och 5% elastan är denna Tee ett miljövänligt val som samtidigt är mjuk och bekväm att ha på sig. Bambuviskos är ett hållbart material som är andningsbart och temperaturreglerande - perfekt för varje säsong. Den klassiska o-halsen och den tidlösa designen visar att det har tänkts hållbara tankar kring produktionen av denna Tee. Kvaliteten är i topp och med Resteröds långa historia sedan 1935 kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet och med en tidlös tradition bakom sig. Unna dig själv eller en man i ditt liv denna härliga Tee från Resteröds som tillför en bit autenticitet och kvalitet till din garderob.

MPN: 35-27041-2-6

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull, 5% Elastan
Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308)
Detta innebär att bambun odlas på ett hållbart sätt och under goda förhållanden för de människor som odlar den.
Läs mer om vår bambu

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308)

Forest Stewardship Council (FSC®) är en internationell, ideell organisation med flera intressenter som har bildats för att främja en ansvarsfull förvaltning av världens skogar. I en FSC®-certifierad skog avverkas inte fler träd än vad skogen själv kan reproducera och djurlivet skyddas.
Läs mer om vår bambu
NorthOrganic

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke

Andra köpte också