Man Bambu
Bambu, T-shirt O-ringad, Ljusgrå -Dovre
Bambu, T-shirt O-ringad, Ljusgrå -Dovre
Bambu, T-shirt O-ringad, Ljusgrå -Dovre

Bambu, T-shirt O-ringad, Ljusgrå

Dovre
299,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Med denna härliga T-shirt från Dovre får du inte bara ett mjukt och bekvämt plagg, utan också en produkt som är tillverkad med fokus på miljövänlighet och hållbarhet. T-shirten är tillverkad av 65% bambuviskos, 30% ekologisk bomull och 5% elastan, vilket garanterar en mjuk och stretchig kvalitet som ger en perfekt passform. Den klassiska ljusgrå färgen är tidlös och kan stylas för alla tillfällen. T-shirten är perfekt för både vardag och sport och är producerad med hänsyn till naturen och kommande generationer. Gör ett miljömedvetet val med denna T-shirt från Dovre och lägg till den i din garderob idag.

MPN: 41-11679-2-5

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull (Ekologisk), 5% Elastan

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke