Vem är Dovre?

Vem är Dovre?

"Det vita orginalet"- så kallas Dovre-märket i sitt hemland Norge. Dovre är högkvalitativa herrunderkläder med hög hållbarhet.

Dovre Produkter

Tidlösa underkläder

Dovre grundades 1922 och är uppkallat efter berget Dovre. Dovre är en lokal hjälte i Norge och är känd för sina klassiska vita underkläder och t-shirts i olika utföranden. Produkternas passform återspeglar de norska konsumenternas krav på tidlösa underkläder. På Dovre kan man till exempel få t-shirts med högre halsringning än vad som vanligtvis finns.

Hållbara kläder

De produkter vi säljer här på NorthOrganic från Dovre är tillverkade av hållbara material, som GOTS-certifierad ekologisk bomull, förpackade i FSC-certifierade förpackningar. Produkternas höga kvalitet och den klassiska designen signalerar hållbarhet.

Det största miljöhotet från klädindustrin är den accelererade konsumtionskulturen. Därför passar Dovre-produkternas långa hållbarhet perfekt in i NorthOrganics filosofi att främja längre hållbarhet inom klädindustrin.

Hållbara Dovre produkter
Dovre t-shirt

Specialist på undertröjor

Under hela Dover's långa historia har de alltid strävat efter att vara specialister på vad de gör. Under en period har Dovre också varit det föredragna varumärket för unga, fashionabla konsumenter, med en iögonfallande marknadsföring som bidragit till att skapa deras position. Här på NorthOrganic kan du köpa de mest klassiska produkterna från Dovre - naturligtvis allt i hållbara material.