Man Bambu
Bambu, T-shirt O-ringad, Svart -Dovre
Bambu, T-shirt O-ringad, Svart -Dovre
Bambu, T-shirt O-ringad, Svart -Dovre

Bambu, T-shirt O-ringad, Svart

Dovre
299,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Upplev känslan av naturlig komfort och miljövänlighet med denna T-shirt från Dovre. Denna svarta T-shirt är tillverkad med hållbarhet i åtanke och är gjord av 65% bambuviskos, 30% ekologisk bomull och 5% elastan, vilket garanterar en mjuk och flexibel passform. Bambuviskos är ett andningsbart och hållbart material som håller dig sval och bekväm hela dagen. T-shirten är perfekt för både vardag och sport och är designad för att vara hållbar och tåla de tuffa väderförhållandena i Norge. Med en stark passion för naturen och fokus på kvalitet och miljövänlighet är Dovre en pålitlig och populär tillverkare av herrunderkläder. Lägg till denna T-shirt i din garderob idag och upplev den autentiska Dovre-känslan.

MPN: 41-11679-2-9

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull (Ekologisk), 5% Elastan

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke

Andra köpte också