Vem är Resteröds?

Vem är Resteröds?

Modernt snitt i en gammal själ. Varumärket resteröds grundades 1935 i Ljungskile. Det började med långkalsonger och undertröjor. Idag har kollektionen utökats avsevärt och omfattar allt från underkläder till loungewear och andra accessoarer.

Resteröds kalsonger

DNA med fokus på detaljer

Resteröds har ett distinkt DNA med fokus på detaljer med kollektioner som återspeglar moderiktiga basvaror producerade på ett hållbart sätt. Passformen och snittet riktar sig till en yngre målgrupp än de andra märkena på NorthOrganic. Till exempel kan du hitta kalsonger från Resteröds med en något högre resår än andra märken - och låt oss vara ärliga, en kalsong med hög resår passar bra om man investerat några kilon på magen. Vi rekommenderar Resteröds för den moderna mannen som vill bära moderiktiga kläder.

Världsberömt varumärke

Resteröds har hittat in i många exklusiva butiker runt om i världen, från Beams i Tokyo till Galeries Lafayette i Paris och Magasin i Köpenhamn. Den urbana stilen, det knivskarpa snittet och den klassiska designen tillsamans med färgerna ger dig en supercool produkt.

Resteröds man
Kalsonger Resteröds

Innovativt och experimentellt

Hållbarhet och ekologiska tyger är en del av Resteröds identitet. Resteröds gillar att experimentera med material, nya möjligheter och udda idéer. Ett bra exempel är att Resteröds har ersatt engångsförpackningen med en liten resväska som du kan använda i efterhand när du reser. Den rymmer 7 par kalsonger och är perfekt uppdelad så att du kan sortera dina kalsonger efter texten "Fresh" och "Not so fresh" som är tryckt för att underlätta din rutin. En genial idé som passar perfekt in i tankesättet här på NorthOrganic.