Kvinna Bambu
Bambu, Capri leggings, Navy -Decoy
Bambu, Capri leggings, Navy -Decoy

Bambu, Capri leggings, Navy

Decoy
240,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Upplev den ultimata kombinationen av miljövänlighet och stil med dessa vackra Capri leggings från Decoy. Med deras klassiska marinblå färg och hållbara blandning av 65% bambuviskos, 30% bomull och 5% elastan, är dessa leggings perfekta för både vardagsbruk och avkoppling hemma. Det mjuka och stretchiga materialet säkerställer en bekväm passform som följer din kropp och ger dig fri rörlighet hela dagen. Bambuviskos är också känt för sin andningsförmåga och antibakteriella egenskaper, vilket gör dessa leggings perfekta för alla säsonger. Oavsett om du ska ut och handla, träna eller bara koppla av hemma, kommer dessa Capri leggings att vara ditt go-to val. Unna dig själv ett par idag och upplev den perfekta balansen mellan miljövänlighet och komfort med Decoy.

MPN: 9-8600-11-49

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull, 5% Elastan

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke