Kvinna Bambu
Bambu, Boxershorts, Vit -Decoy
Bambu, Boxershorts, Vit -Decoy

Bambu, Boxershorts, Vit

Decoy
200,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Upplev en ny dimension av komfort med dessa vita boxershorts från Decoy. Vi har tänkt hållbara tankar kring produktionen av dessa shorts, som är tillverkade av en mjuk och luftig materialkomposition av 65% bambuviskos, 30% bomull och 5% elastan. Den höga andelen bambuviskos bidrar till en optimal fukttransport, så att du kan känna dig torr och bekväm hela dagen. Dessa shorts är perfekta att bära under klänningar, kjolar eller byxor, eftersom de är sömlösa och ger en slät och diskret finish. Den mjuka, vita designen kommer också vara osynlig under dina kläder. Förutom att vara bekväma, är dessa boxershorts också miljövänliga, eftersom bambu är ett hållbart material. Lägg till dem i din garderob för att uppnå en elegant och hållbar vardag. Komforten är inom räckhåll med Decoy.

MPN: 9-8600-63-1

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull, 5% Elastan

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke