Julinspiration 2024

NorthOrganic har ett enormt urval för dig att ta del av, inför julen har vi några klassiker i form av strumpor och strumpbyxor, förstås. Du kan t.ex. hitta en supertrevlig presentförpackning med strumpor eller ett mjukt paket med ett avslappnande pyjamaset.

Vi har valt ut inspirerande julklappar: #tillhonom, #tillhenne och #tillbarn - utöver vårt sortiment av julklassiker.

til ham
til hende
til børn

juleklassiker
juleklassiker 2
juleklassiker 3

Inga produkter hittades
Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308) Denna bomullsprodukt är GOTS-certiferad (Ecocert - 210366) Hållbar Hållbar Hållbar
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Kampanjrabatt {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} SEK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} SEK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} SEK

Julklappar av hållbar kvalitet

 Årets julklappar 2022 är hållbara mjuka förpackningar. Köp julklappar med gott samvete och med vetskapen om att det finns 365 dagars returrätt eftersom det kan bli problem med storleken under julhelgen. Våra mjuka förpackningar är av högsta kvalitet och kommer från utvalda varumärken som JBS, Resteröds, Dovre, JBS of Denmark, Claudio, Decoy, CR7 och Egtved.

När du köper julklappar från NorthOrganic vet du också att du lägger hållbara presentalternativ i din korg.  På NorthOrganic är vi engagerade i hållbarhet och hållbara material.

Vi är bambuexperter, FSC-certifierade för att sälja textilier och har GOTS- och Oeko-tex-certifiering. Det är din garanti för de rätta julklapparna.