Man Bambu
Linne, Skjorta, Vit -JBS of Denmark Men
Linne, Skjorta, Vit -JBS of Denmark Men
Linne, Skjorta, Vit -JBS of Denmark Men
Linne, Skjorta, Vit -JBS of Denmark Men
Linne, Skjorta, Vit -JBS of Denmark Men
Linne, Skjorta, Vit -JBS of Denmark Men

Linne, Skjorta, Vit

JBS of Denmark Men
750,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Upplev nordisk minimalism med denna eleganta skjorta från JBS of Denmark, där det har tänkts hållbara tankar kring produktionen. Skjortan är tillverkad av en lyxig blandning av 80% bambuviskos och 20% linne, vilket garanterar både komfort och hållbarhet. Den vita färgen understryker skjortans enkelhet och gör den lämplig för alla tillfällen - från formella tillfällen till avslappnade dagar hemma. Men denna skjorta är mer än bara ett plagg. Den representerar en livsstil som uppmanar till att köpa färre, men bättre produkter. Med denna skjorta får du inte bara en kvalitetsprodukt, utan också möjligheten att omfamna en hållbar livsstil och sänka tempot i det hektiska livet. Så ta en stund att stanna upp, koppla av och njut - med JBS of Denmark.

MPN: 5-129-22-1

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 80% Viskos (Bambu), 20% Linne

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke