Man Bambu
Bambu, Boxershorts, 5-pack, Svart -JBS of Denmark Men
Bambu, Boxershorts, 5-pack, Svart -JBS of Denmark Men
Bambu, Boxershorts, 5-pack, Svart -JBS of Denmark Men

Bambu, Boxershorts, 5-pack, Svart

JBS of Denmark Men
1.100,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Gör något bra för både dig själv och miljön med JBS of Denmarks 5-pack boxershorts. Dessa boxershorts är tillverkade av en mjuk och bekväm blandning av 65% bambuviskos och 30% ekologisk bomull, tillsatt med 5% elastan för en stretchig passform. Den minimalistiska, nordiska designen utstrålar en avslappnad och elegant stil, samtidigt som det finns hållbara tankar kring produktionen. Genom att välja bambuviskos och ekologisk bomull bidrar du till "köp mindre - köp bättre" filosofin. Dessa boxershorts är inte bara bekväma, utan också ett ansvarsfullt val. Bambuviskos är en lätt och luftig fiber som håller dig sval och fräsch hela dagen, medan ekologisk bomull är känd för sin hållbarhet och kvalitet. Så ta en stund att koppla av och njut av dessa boxershorts från JBS of Denmark, som är bra för både dig och miljön.

MPN: 5-5124-49-9

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull (Ekologisk), 5% Elastan

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke