Man Bambu
Bambu, Boxershorts, 3-pack, Blå, Svart, Grå -JBS
Bambu, Boxershorts, 3-pack, Blå, Svart, Grå -JBS
Bambu, Boxershorts, 3-pack, Blå, Svart, Grå -JBS
Bambu, Boxershorts, 3-pack, Blå, Svart, Grå -JBS

Bambu, Boxershorts, 3-pack, Blå, Svart, Grå

JBS
549,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Standard 100 by OEKO-TEX
Garanterar att alla komponenter i produkten har genomgått omfattande tester av skadliga ämnen och kemikalier.
Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308)
FSC®
Säkerställer både en ansvarsfull skogsförvaltning och skydd av vilda djur och växter. Den garanterar också utbildning och anständiga löner för människor som arbetar i skogarna.
Läs mer om produktens egenskaper

Med vår 3-pack boxershorts i bambusviskos i färgerna blå, svart och grå får du inte bara kvalitetsunderkläder, utan också en medveten sammansättning av material som tar hänsyn till miljön. Våra boxershorts är designade för den moderna mannen som uppskattar klassisk maskulinitet och tidlös stil, samtidigt som det finns hållbara tankar kring produktionen. Genom att kombinera 65% bambusviskos, 30% ekologisk bomull och 5% elastan, erbjuder vi en bekväm och miljövänlig lösning för din underklädeslåda. JBS är stolta över att erbjuda en produkt som speglar vårt engagemang för kvalitet och ansvar gentemot vår planet. Välj JBS och var en del av de stolta danska traditionerna för kvalitet och hållbarhet. Upplev skillnaden med vår 3-pack boxershorts i bambusviskos - lägg till dem i din kundvagn idag och njut av ultimat komfort, stil och dansk hantverk med gott samvete.

MPN: 0-181-51-123

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 65% Viskos (Bambu), 30% Bomull (Ekologisk), 5% Elastan
Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308)
Detta innebär att bambun odlas på ett hållbart sätt och under goda förhållanden för de människor som odlar den.
Läs mer om vår bambu
OEKO-TEX
STANDARD 100 från OEKO-TEX® är en av världens mest kända märkningar för textilier som testats med avseende på skadliga ämnen.
Läs mer om Oeko-tex

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Denna bambuprodukt är FSC®-certifierad (FSC - C160308)

Forest Stewardship Council (FSC®) är en internationell, ideell organisation med flera intressenter som har bildats för att främja en ansvarsfull förvaltning av världens skogar. I en FSC®-certifierad skog avverkas inte fler träd än vad skogen själv kan reproducera och djurlivet skyddas.
Läs mer om vår bambu
NorthOrganic

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke