Man Bambu
Bambu, Strumpor, 3-pack, Multifärgad -JBS
Bambu, Strumpor, 3-pack, Multifärgad -JBS
Bambu, Strumpor, 3-pack, Multifärgad -JBS
Bambu, Strumpor, 3-pack, Multifärgad -JBS
Bambu, Strumpor, 3-pack, Multifärgad -JBS

Bambu, Strumpor, 3-pack, Multifärgad

JBS
199,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

JBS 3-pack strumpor i multifärgad bambuviskos är det ideala valet för den miljömedvetna mannen som uppskattar kvalitet och hållbarhet. Dessa strumpor är tillverkade av 75% bambuviskos, 23% polyester och 2% elastan, vilket garanterar en otrolig komfort och en känsla av lyx. Det speciella med dessa strumpor är deras hållbara bambumaterial, som förutom att vara mjukt och luftigt också tar hänsyn till miljön. Med JBS 3-pack strumpor kan du njuta av den klassiska maskuliniteten som JBS är känt för, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid. Dessa strumpor är multifärgade, vilket ger dig möjlighet att lägga till en personlig touch till din garderob. Oavsett om du är på jobbet eller vid en speciell tillställning, kommer dessa strumpor att ge dig en känsla av självförtroende och stil. Våra strumpor är mer än bara ett plagg, de är en livsstil. Genom att välja JBS visar du ditt stöd för dansk hantverk och traditioner, och förbinder dig med en era av kvalitet och tidlös estetik som har varit en del av JBS sedan 1939. Upptäck skillnaden med JBS och lägg till 3-pack strumpor i multifärgad bambuviskos i din korg idag. Gör dig redo att uppleva komforten och styrkan hos dansk hantverk - en investering som kommer att hålla i många år framöver.

MPN: 0-200-97-1

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 75% Viskos (Bambu), 23% Polyester, 2% Elastan

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke