Man Bambu
Strumpor, Bambusviskose, Blå -Egtved

Strumpor, Bambusviskose, Blå

Egtved
99,00 SEK
Färger
Bambu
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Få det bästa av två världar med dessa blå strumpor från Egtved. Tillverkade av 60% bambuviskos och 40% polyamid kombinerar de både komfort och stil. Dessa bambuviskosstrumpor kommer i en vacker ribbade kvalitet. Egtveds långvariga erfarenhet och hängivenhet till kvalitet lyser igenom i dessa strumpor, perfekta för den moderna och kvalitetsmedvetna konsumenten. Den eleganta blå färgen passar till alla stilar, och det hållbara bambumaterialet ger en mjuk och behaglig känsla mot huden. Med fokus på innovation och utveckling är dessa strumpor ett måste för varje garderob. Köp dem nu och upplev den otroliga komforten och kvaliteten som Egtved är känd för.

MPN: 45-57200-0-280

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.


Sammensetning — 60% Viskos (Bambu), 40% Polyamid

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambu

Bambu

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material