Ekologisk ull, Strumpor, 9-pack, Marine
-20 % Man Ekologisk ull
Ekologisk ull, Strumpor, 9-pack, Marine -Dovre
Ekologisk ull, Strumpor, 9-pack, Marine -Dovre

Ekologisk ull, Strumpor, 9-pack, Marine

Dovre
897,00 SEK
717,60 SEK
Färger
Ekologisk ull
Från får som lever under stressfria, kontrollerade och mullefria förhållanden. Precis som vanlig ull har den många unika egenskaper.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

Upptäck den oöverträffade komfort och värme som dessa ullstrumpor från Dovre erbjuder. Föreställ dig känslan av att kliva in i en värld av mjukhet och lyx varje gång du tar på dig dessa strumpor. De är tillverkade av ekologisk premiumull och är utformade för att hålla dina fötter behagligt varma även under de kallaste dagarna.

Är du trött på vanliga strumpor som inte håller dig varm eller behåller formen? Dovres ullstrumpor är lösningen. Med en perfekt blandning av naturlig isolering och andningsförmåga ser de till att dina fötter håller sig torra och bekväma. Deras hållbarhet innebär att du kan njuta av denna lyx dag efter dag, tvätt efter tvätt.

Ta steget och investera i ditt välbefinnande redan idag. Med Dovres engagemang för hållbarhet och kvalitet är dessa ullstrumpor inte bara ett köp, utan en investering i etiskt mode som varar. Lägg till ett par Dovre-ullstrumpor i din garderob nu och upplev skillnaden i vardagen.

Bli inte förvånad när det här blir dina favoritstrumpor - perfekta för avkoppling hemma, energiska vandringar eller som ett mysigt komplement till dina arbetskläder. Beställ ditt par idag och njut av en värld av komfort och kvalitet.

MPN: 41-63219-75-49

Ekologisk ull betyder att ullen odlas hållbart och under lämpliga förhållanden för både människor och djur.

De ekologiska ullfibrerna tillför plagget följande egenskaper:

  • Bra stretch och elasticitet
  • Bra slitstyrka och lång hållbarhet
  • Bra absorptionsförmåga
  • Värmereglerande - håller dig varm under vintern och svalkar på sommaren

Vid framtagning av ekologisk ull garanteras att fåren har behandlats korrekt. Det innebär bl.a. större stall där det finns mer utrymme per får, att fåren får behålla horn och svansar och att mulesing är förbjudet.


Sammensetning — 63% Ull (Ekologisk), 37% Polyamid

Ull är ett naturmaterial.

Tvättas på ullprogram upp till 30 grader.

Använd tvättmedel avsett för ull.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
Ekologisk ull
NorthOrganic
Ekologisk ull

Ekologisk ull

Ull kommer från djurens päls, i vårt fall får, och är en av de äldsta kända fibrerna - man tror att den har använts till kläder i mer än tvåtusen år. Det finns många goda skäl till varför ull har varit populärt som textilfiber i så många år.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke

Andra köpte också