5 fördelar med bambusstrumpor

Vi älskar strumpor av bambu och det finns många goda skäl till det, här är 5 av dem.

Komfort - Den första och kanske bästa anledningen till att välja bambusstrumpor är att de är otroligt bekväma att bära. Fibrerna i bambuviskos är runda och mycket fina, vilket ger en strumpa som är så mjuk att du knappt känner att du har den på dig.

Temperatur reglerande - Bambusfibrer har en mycket levande struktur som naturligt skapar luftfickor mellan fibrerna. Dessa luftfickor ger en isolerande och temperaturreglerande effekt som håller dig varm på vintern och sval på sommaren.

Svettransporterande - De luftfickor som naturligt skapas mellan bambufibrerna gör att en bambusstrumpa lätt absorberar och transporterar bort fukt från foten. Bambussockor kan absorbera tre till fyra gånger mer fukt än bomullssockor innan de känns våta.

Minskar dålig lukt - Bambusfiberns temperaturreglerande och svettavledande egenskaper gör att bambusstrumporna skapar en dålig miljö för bakterier och minskar naturligt svettlukten.  

Bättre för miljön - Bambuträdet har ett naturligt försvar mot bakterier, vilket gör att den kan växa utan användning av farliga bekämpningsmedel. Dessutom växer bambu utan behov av bevattning.

Vi rekommenderar :

Bambu, Ankelstrumpor, 5-pack, Svart -ResterödsBambu, Ankelstrumpor, 5-pack, Svart -ResterödsBambu, Ankelstrumpor, 5-pack, Svart
Resteröds
40-45
349,00 SEK
Bambu, Ankelstrumpor, 7-pack, Svart -JBSBambu, Ankelstrumpor, 7-pack, Svart -JBSBambu, Ankelstrumpor, 7-pack, Svart
JBS
37-4041-4445-48
399,00 SEK
Bambu, Ankelstrumpor, 7-pack, Vit -JBSBambu, Ankelstrumpor, 7-pack, Vit -JBSBambu, Ankelstrumpor, 7-pack, Vit
JBS
41-4445-48
399,00 SEK