-25 % Man Bambus
Bambuset med en mörkgrå pikét-shirt och svarta shorts -JBS of Denmark Men
Bambuset med en mörkgrå pikét-shirt och svarta shorts -JBS of Denmark Men
Bambuset med en mörkgrå pikét-shirt och svarta shorts -JBS of Denmark Men

Bambuset med en mörkgrå pikét-shirt och svarta shorts

JBS of Denmark Men
800,00 SEK
600,00 SEK
Bambus
Bambu är tålig och kan därför odlas utan bekämpningsmedel eller bevattning. Viskos bildas i ett slutet kretslopp där vattnet återvinns.
Etiskt framställd
Inget barnarbete, inga underbetalda arbetare, ingen dumpning av kemikalier eller rovdrift på skogsmark.
Läs mer om produktens egenskaper

När du köper detta vackra bambuset från JBS of Denmark får du en mörkgrå t-shirt i piké. Pique gör att den är lite extra tjock i kvalitén och kommer därför att kännas lite extra tung. Detta är en t-shirt gjord för optimal komfort, så den kommer att kännas lös. Om du vill ha en lite tightare t-shirt, överväg att gå ner en storlek. T-shirten är bland favoriterna här på kontoret och används regelbundet på jobbet.

 

Lägg märke till detaljen att om logotypen på bröstet vrids 90 grader kommer det att stå "DK". T-shirten kommer med ett par mjuka shorts i svart. Båda delarna är i den mycket välkända och populära bambublandningen från JBS of Denmark. Du kan läsa mer om materialets egenskaper nedan.

MPN: 1123-2-7 & 1120-64-9

Denna bambu kommer från en FSC®-certifierad bambuodling och odlas därför hållbart och under lämpliga förhållanden för både vilda djur och människor.

Bambuviskosen tillverkas i en "sluten krets", där kemikalier återanvänds och 98% av vattnet renas och återvinns. Detta gör denna bambuviskos mycket mer hållbar än konventionell bambuviskos.

Blandningen av bambu, ekologisk bomull och elastan ger följande egenskaper:

  • Otroligt mjuk med bra stretch
  • Temperaturreglerande
  • Absorberar fukt (svetttransporterande)
  • Skapar dåliga förhållanden för bakterier (minskar lukt)

Dessutom är bambuviskos hållbar, eftersom bambu kan växa upp till 1 meter om dagen, självsådd - helt utan användning av bekämpningsmedel eller andra kemikalier.

Bambu är ett naturmaterial

Skonsam tvätt med kallt eller varmt vatten upp till 40 grader.

Använd ett skonsamt tvättmedel.

Ska hänga och torka i skuggan.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambus

Bambus

När vi talar om bambutextilier talar vi i princip om viskosfibrer. Det kan vara svårt att förklara vilken typ av fiber viskos är. Det är inte en naturfiber (som ull och bomull), men samtidigt är det inte heller en syntetfiber (som polyester) - det ligger någonstans mittemellan.

Fler produkter i detta material

Fler produkter från detta varumärke